chocolate gallery liv

سه شنبه, ۲۱ آبان , ۱۳۹۸
English
فارسی
سبد خرید (0)

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه پودینگ لیمو ترش

خانه » مقاله » طرز تهیه پودینگ لیمو ترش
طرز تهیه پودینگ لیمو ترش

طرز تهیه پودینگ لیمو ترش

پودینگ یکی از انواع دسرهاست که اگر چه به مخلوط مواد تشکیل‌ دهنده کیک شبیه است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همان‌طور با همان ظرف سرو می‌شود. پودینگ ها به روش های متفاوت تهیه و سرو می شوند ؛امروز قصد داریم یکی از مدل های تهیه این دسر خوشمزه را برایتان توضیح دهیم. در ادامه با مجله خبری شوکومای همراه باشید.


مواد لازم
کره ۵۰  گرم
لیمو ترش ۲ تخم مرغ
پودر قند ۱۱۵ گرم
تخم‌ مرغ  ۲ عدد
آرد گندم ۵۰ گرم
بیکینگ‌ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیر ۳۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه پودینگ لیمو ترش

طرز تهیه:

۱ – فر اجاق‌ گاز را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌ گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. حالا با استفاده از کره، سطوح داخلی ظرف گرد سرامیکی را چرب کنید.

۲ – کاسه بلوری را آماده کنید و کره و پودر قند را در آن بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا مایه‌ ای نرم و کرم‌ مانند حاصل شود.

نکته: برای اینکه هم‌ زدن این مخلوط راحت‌ تر انجام گیرد، ابتدا کره را دقایقی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود، سپس آن را با پودر قند مخلوط کنید.

۳ – زرده‌ های تخم‌ مرغ را همراه آرد و بیکینگ‌ پودر به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا کم‌ کم آب لیمو ترش و شیر را افزوده و آرام با هم مخلوط کنید.

۴ – در کاسه تمیزی سفیده‌ های تخم‌ مرغ را ریخته و آن‌ قدر به هم‌ زدن ادامه دهید تا حالت پف‌ دار پیدا کند. پس از آن، سفیده را به آرامی به مایه اضافه کرده و این مخلوط را در ظرف سرامیکی‌ ای که قبلا با کره چرب کرده بودید، بریزید.

۵ – یک‌ سوم حجم تابه فلزی بزرگ گودی را با آ‌ب پر کرده و ظرف حاوی مواد پودینگ را در تابه قرار دهید؛ به‌ صورتی که آب تا نیمه ظرف را دربر گیرد. حالا آن را روی سینی شبکه‌ ای طبقه وسط فر بگذارید و مدت ۴۵ دقیقه داخل فر حرارت دهید؛ سپس به‌ صورت گرم سرو کنید.

 



طراحی و توسعه توسط فناوری اطلاعات زیفا